Dienstverlening voor particulieren

Gildehuis Administraties is een goede keuze voor uw persoonlijke administratie, zoals b.v. aangifte inkomstenbelasting, aanvragen en wijzigen van toeslagen en afhandeling van erf- en schenkingsbelasting.

Afhankelijk van wat u wenst verzorg ik voor u de aangifte of kan de aangifte samen met u ingevuld worden, zodat u inzicht heeft in uw financiële situatie t.a.v. uw aangifte. Daarnaast kan Gildehuis Administraties ook zorgen voor het invullen van overige formulieren, zoals alle toeslagen, kwijtscheldingsformulieren voor gemeentelijke belastingen, jaarformulieren voor bewindvoerders. Voor de aangifte inkomstenbelasting treft u hier de checklist aan met de door mij benodigde gegevens voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Bij wijzigingen in uw financiële situatie, zoals aanschaf van een woning of samenwonen, kunnen er ook wijzigingen zijn aangaande de belastingen. Hierover geven wij u graag een passend advies. Informatie over aangifte kunt u opvragen via het contactformulier

Tarieven voor particulieren

Gildehuis Administraties werkt met vaste prijzen voor het doen van de aangiftes inkomstenbelasting en toeslagen. Deze zijn als volgt:

- Aangifte inkomstenbelasting voor een persoon € 55,00 incl. BTW
- Aangifte inkomstenbelasting voor een persoon en zijn partner € 65,00 incl. BTW
- Aanvragen/wijzigen voorlopige aanslag € 25,00 incl. BTW
- Aanvragen/wijzigen toeslagen € 25,00 incl. BTW

Neem vrijblijvend contact op.

Rijksstraatweg 344
2025 DP Haarlem
info@gildehuisadministraties.nl
023 5394940