Dienstverlening voor starters

U komt hier kijken omdat u zicht oriënteert op het starten van een eigen bedrijf.

Als eigenaar van een boekhoudkantoor en mede eigenaar van een ijssalon weet ik als geen ander wat er komt kijken bij de start van een onderneming. In de opstartfase is het goed om je te laten informeren over belastingen en administratie en advies in te winnen over deze zaken. Wat kunnen wij hierbij voor je betekenen:

  • aanmelden bij belastingdienst en Kamer van Koophandel
  • informatie over belastingen en mogelijke kortingen
  • advies over het bijhouden van je administratie
  • aanvragen van eventueel benodigd krediet
  • begeleiden van de opstartfase door het maken van een begroting

Ook na de opstart kunnen wij je van dienst zijn door het verzorgen van je administratie, het doen van de aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting en alle overige zaken die bij het runnen van een bedrijf komen kijken.

Wij zijn een klein administratiekantoor met persoonlijke aanpak en een vriendelijke prijs. Voor het kennismakingsgesprek rekenen wij uiteraard niets. Ook voor vragen via de mail of telefoon, welke direct kunnen worden beantwoord zal ook geen factuur volgen.

Voor meer informatie en een voor uw bedrijf passende offerte kunt u ons contactformulier gebruiken.

Neem vrijblijvend contact op.

Rijksstraatweg 344
2025 DP Haarlem
info@gildehuisadministraties.nl
023 5394940

Tarieven voor ondernemers

Gildehuis Administraties werkt met een uurtarief van € 55 excl. BTW per uur voor ondernemers. Doordat u advies krijgt hoe u uw administratie kan bijhouden kunnen voor u de kosten laag gehouden worden.

Wij hebben geen tarief per kwartaal, omdat dat voor iedere ondernemer anders is. Daarnaast wordt er niet gerekend als u via telefoon of mail korte vragen stelt.